Petra

Ik ben Petra ! Nogmaals, WELKOM

Voluit is mijn naam Petra Jenniskens en woon ik samen op De Vorst met Wiel, Freek (2003), Tuur (2005) en Pien (2007). Wij wonen in het buitengebied van Sevenum.

Na mijn HBO-Jeugdwelzijnswerk opleiding heb ik 7 jaar gewerkt als pedagogisch medewerker op een Medisch Kleuterdagverblijf in Rotterdam en een Boddaertcentrum in Venlo waar ik kinderen van 0-16 jaar én hun ouders heb begeleid. Vervolgens heb ik wat jaren ervaring opgedaan als intercedente en arbeidsconsulente om daarna 7 jaar als jobcoach (re-integratie) volwassenen te begeleiden in het zoeken en behouden van werk.

Sinds april 2008 ben ik thuis mijn Gastouderopvang ‘Beej Jaan’ gestart en breiden de takken van deze JAAN boom zich langzaam uit….Oktober 2016 ben ik gestart als Kindercoach GAAN met L.e.F en maart 2017 openen we onze Luister en Fluister tuin: L.e.F !

In de tuin wordt er tijd vrij gemaakt om te werken met bloemen, groente en kruiden. En ook op andere fronten ben in ik in ontwikkeling. Kijk snel verder en kom binnen in onze tuin