LEEF !

LEEF is een samenwerking tussen Mascha Nooyens en Petra Jenniskens. Naast de kleinschalige kinderopvang, bieden wij zorg en begeleiding voor kinderen met een (tijdelijke) extra zorg/hulpvraag. Dit kan op uurbasis (coaching) of via een PGB.

Gastouderopvang ‘Beej Jaan’

JAAN, mijn opa die op de Vorst woonde. Een verhalenverteller. Hoe mooi is dit om door te geven aan de kinderen die hier komen. Geschiedenis…..verhalen, taal, fantasie…toekomst: een prima basis voor een kind om zich verder te kunnen ontwikkelen !

De boom staat centraal voor het ‘buiten’ en natuurlijke opgroeien.

Zo verwijst de glijbaan aan de boom en de schommel naar het buiten spelen. De smiley maakt een kwinkslag en verwijst naar begeleiding met humor en eigenheid.

Onze Gastouderopvang is geopend op maandag en dinsdag. Op de andere dagen zie je me in de tuin of aan de slag als coach.

Jaan’s VISIE: Het bieden van opvang aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Tijdens de periode van opvang wil ik de kinderen een prettige en huiselijke omgeving aan bieden waarin ze zich THUIS voelen en waar ze zich kunnen ontplooien en ontwikkelen in alle vrijheid met daar waar nodig is vaste, herkenbare momenten of extra begeleiding.

Het opgroeien in een omgeving waarbij we zoveel mogelijk in aanraking komen en gebruik maken van de natuur, het buiten zijn (samen met dieren) staat centraal.

Ieder kind is uniek en ik vind het van belang dat een kind zich ook dusdanig kan én mag ontwikkelen. Kijken, volgen, alternatieven aanbieden en sturen zijn sleutelwoorden hierbij.

Gastouderopvang ‘PUK’

Mascha Nooyens